Code 95 bij Goed op de Weg

Code 95 bij Goed op de Weg

Voor wie is de Code 95 training?

Onze ”Code 95 trainingen” zijn voor iedereen die zich wil verbeteren als chauffeur. Het is verplicht om voor 10 september 2016 te voldoen aan de nascholingsverplichting. Gaat u na 10 september als beroepschauffeur de weg op zonder de Code 95 op uw rijbewijs, dan loopt u naast een geldboete de kans om stil te komen staan. Goed op de Weg helpt u om aan deze nascholingsverplichting te voldoen. Onze opleidingen en trainingen zijn gecertificeerd door CCV/CBR & SOOB.

Controleren van uw Code 95 punten

De richtlijn vakbekwaamheid verplicht actieve beroepschauffeursiedere vijf jaar 35 uur nascholing te volgen. Check hieronder of u al voldoende punten bezit. Log in met uw DigiD. Hulp nodig bij het controleren van uw punten? Bel ons gerust! Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 0161-234613 of klik op de volgende link:

 

Of ga direct naar de website van het CBR door op de onderstaande knop te klikken.

Code 95 met resultaat

Regelmatig vangen we signalen op over chauffeurs die trainingen volgden die niet paste bij hun werkzaamheden. De Nederlandse overheid geeft chauffeurs en transportondernemers de vrijheid om te kiezen uit een groot assortiment aan gecertificeerde trainingen. Wij helpen graag met een training waarin de chauffeur extra kennis en vaardigheden meeneemt die hij kan toepassen in zijn dagelijkse activiteiten. Een wens over een trainingsonderwerp of een vraag over een passende opleiding? Neem gerust contact met ons op!

Agenda inlooptrainingen Code 95

Inschrijven voor één van onze Code 95 opleidingen kan via de agenda via onze website. Schrijft u liever per mail in? Dat kan! Stuur dan een mail, met daarin de gewenste training, datum, locatie en de gegevens van de deelnemers (naam, geboortedatum en BSN-nummer) naar planning@goedopdeweg.nl.

Uw investering in de ”Code 95 training”

Onze open trainingen zijn inclusief lesmateriaal en administratie en registratiekosten van het CCV. Goed op de Weg zorgt gedurende deze dag voor koffie thee en lunch. Bij een goed resultaat ontvangt u van ons een geldig certificaat.

  • Eendaagse Code 95 training:     € 175,-

Onze incompany trainingen zijn op maat. Om de kwaliteit van onze cursussen hoog te houden rekenen wij maximaal 14 cursisten per trainer. Wilt u graag een offerte voor een aantal deelnemers? Wij helpen u graag verder!

Code 95 opleidingstraject

Goed op de Weg verzorgt totale Code 95 opleidingstrajecten. De trajecten bestaan uit 35 uur verplichte nascholing (vier dagen theorie- en één dag praktijktraining). Goed op de Weg biedt hierbij de mogelijkheid dit programma aan te vullen met begeleiding van uw chauffeurs.