Goed op de Weg begeleiding

Goed op de Weg begeleiding

Goed op de Weg begeleidt uw chauffeurs naar een hoger niveau. U bepaalt zelf de intensiteit van de dienstverlening. De mogelijkheden variëren van ondersteuning tot volledige outsourcing van de begeleiding. Goed op de Weg onderscheidt zich door resultaatgerichtheid en betrokkenheid waardoor uw chauffeurs het hoogst mogelijke niveau halen.

 

Waarom kiest u voor Goed op de Weg?

  • Begeleiding door specialisten uit het vakgebied
  • Spreekt de taal van uw chauffeurs
  • Betrokken bij uw doelstellingen
  • Helpt uw bedrijf naar een hoger niveau
  • Ontzorgt bij uw chauffeursbegeleiding

 

Waarom investeren in begeleiding

De begeleiding van uw chauffeurs beïnvloedt in grote mate uw bedrijfsresultaat. Begeleiding uit handen geven aan een specialist brengt de kwaliteit naar een hoger niveau. Door intensieve begeleiding te combineren met training en opleiding op maat, zorgen wij ervoor dat wij uw investering omzetten in rendement.

 

Aanleren van werkprocessen

Goed op de Weg werkt vanuit een basis van werkprocedures aangevuld met specifieke werkprocedures voor uw bedrijf. Tijdens werkzaamheden doorloopt een chauffeur deze processen. Door onze begeleiding optimaliseren we de doorloop van het proces voor uw chauffeurs.

 

Coachen naar succes

De hoogte van het ziekteverzuim, schadeverloop en werkefficiëntie van uw chauffeurs zijn afhankelijk van de juiste begeleiding van uw chauffeurs. De kennis en vaardigheden van uw chauffeur optimaliseren we door training en opleiding. De coaching en individuele begeleiding die we hier aan toevoegen helpen ons uw doelstelling te bereiken.

 

Download hier de brochure over onze begeleiding

1
Hallo,

Liever een vraag stellen via Whatsapp? We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden!
Powered by