Goed op de Weg opleidingsaanbod

Goed op de Weg opleidingsaanbod

Goed op de Weg verzorgt in heel Nederland een breed assortiment aan opleidingen, trainingen en cursussen voor chauffeurs in verschillende branches. Goed op de Weg onderscheidt zich door resultaatgerichtheid en betrokkenheid waardoor u of uw chauffeurs altijd met extra kennis en vaardigheden naar huis gaan. Naast de informatie op onze website helpen wij u graag persoonlijk verder met een passend opleidingstraject. Neem contact met ons op voor uw wensen.

Opleidingstraject

Naast het volgen van losse opleidingen is het bij Goed op de Weg mogelijk om een (Code 95) opleidingstraject af te sluiten. Hiermee creëert u dat:

  • Goed op de Weg uw zorgen betreft nascholing op zich neemt
  • Uw chauffeur de opleiding volgt die past bij zijn werkzaamheden
  • U niet op het laatste moment al uw chauffeurs nog moet trainen
  • Uw opleidingskosten verspreid zijn over de periode (tot maandelijkse betaling mogelijk)

Assortiment opleidingen bij Goed op de Weg

Hieronder vindt u de opleidingen die u via Goed op de Weg kunt volgen. Omdat wij een hoge kwaliteit erg belangrijk vinden, besteden wij een aantal gespecialiseerde opleidingen uit aan specialisten in het vakgebied.

Waarom kiest u voor Goed op de Weg?

  • Onze opleidingen schrijven wij op maat
  • Wij spreken de taal van uw chauffeurs
  • Gespecialiseerde trainers verzorgen de opleiding
  • Wij zijn betrokken bij uw doelstellingen
  • Het behalen van een hoger niveau voor uw chauffeur is onze doelstelling

Waarom opleiden?

Door de kennis en vaardigheden binnen uw organisatie te vergroten brengt u de kwaliteit van uw bedrijf naar een hoger niveau. Om concurrerend te blijven zijn goed geschoolde chauffeurs belangrijk. Betrokken chauffeurs werken efficiënter en herkennen de valkuilen van uw onderneming. Een goed opleidingsplan zorgt voor rendement uit uw investering.

Opleiden met resultaat

De doelstelling van Goed op de Weg is het bereiken van resultaat. We stemmen onze opleidingen af op uw specifieke situatie. Interactieve trainingen, die aansluit op de doelstellingen van uw bedrijf, zijn voor ons belangrijk. Vanaf het punt waar uw chauffeur nu staat met zijn persoonlijke actiepunten, reiken wij handvatten voor verbetering.

Code 95

Goed op de Weg biedt de mogelijkheid tot het behalen van verplichte nascholing code 95. De richtlijn vakbekwaamheid verplicht actieve chauffeurs iedere vijf jaar 35 uur nascholing te volgen. Vraag naar de mogelijkheden voor het samenstellen van een opleidingstraject naar uw wensen. Onze opleidingen en trainingen zijn gecertificeerd door CCV & SOOB.

1
Hallo,

Liever een vraag stellen via Whatsapp? We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden!
Powered by