Besparen op kosten

Besparen op kosten

Het wagenpark is een belangrijke kostenpost binnen het bedrijf. De invloed van het rijgedrag van uw chauffeurs is enorm. Door actief te sturen op verbetering van het rijgedrag bespaart u aanzienlijk op de schadelast en de brandstof- en onderhoudskosten van uw wagenpark. De indirecte kosten die daardoor automatisch beïnvloed worden, zijn onder andere uw verzekeringspremie en bedrijfsstilstand..

Mogelijkheden bij Goed op de Weg

Schadepreventietrainingen

Goed op de Weg verzorgt theoretische groepstrainingen schadepreventie. De chauffeur krijgt inzicht in de indirecte gevolgen van schade. De trainingen zijn gebaseerd op bewustwording maar voorziet ook in het vergroten van de kennis en vaardigheden van de chauffeur.

Schadepreventie

Rijstijlverbetering

Door individueel te coachen op rijstijl behaalt Goed op de Weg grote resultaten. De instructeur sluit aan bij de rit van de chauffeur. Resultaten laat hij zien met behulp van professionele meetapparatuur. Na een uitgebreide observatie volgt gerichte coaching om resultaat te behalen.

Rijstijlverbetering

Leren anticiperen

Het is belangrijk dat een chauffeur verkeerssituaties goed kan inschatten en hierop adequaat reageert. Door hulpmiddelen laten wij de chauffeur zien waar zijn of haar aandacht op gericht is. Veel chauffeurs realiseren zich hierdoor hoe belangrijk goed anticiperen is.

Anticiperen
1
Hallo,

Liever een vraag stellen via Whatsapp? We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden!
Powered by