Goed op de weg ontwikkeling

Goed op de weg ontwikkeling

Het bereiken van resultaat is de doelstelling van Goed op de Weg. Resultaat bereiken binnen uw wagenpark begint met het structureel opleiden en ontwikkelen van uw chauffeurs. Zorgen voor interactieve training en coaching die aansluit op de doelstellingen van uw bedrijf is voor ons een belangrijk speerpunt.

 

Individuele aanpak

Vanaf het punt waar uw chauffeur nu staat met zijn persoonlijke actiepunten, reiken wij handvatten voor verbetering. Door elke chauffeur de benodigde aandacht en begeleiding te bieden stijgt het niveau van uw bedrijf aanzienlijk.

Investering in ontwikkeling

Als het dan toch moet, doe het dan goed en zorg voor resultaat. Door de chauffeursgroep te voorzien van doorlopende intensieve training en coaching haalt u, naast dat u aan de nascholingsverplichting en/of arbowetgeving voldoet, rendement uit uw investering. Goed op de Weg zorgt samen met u dat opleiden en training geld oplevert.

 

Voorbeeld van de jaarlijkse activiteiten binnen een ontwikkelingstraject

 • Opmaken van een persoonlijk actieplan per chauffeur
 • Rapportage per maand voor elke chauffeur
 • Coaching van 20% van de chauffeursgroep per kwartaal (telefonisch of in de praktijk)
 • Bijsturing van de persoonlijke actieplannen per half jaar
 • Eén code 95 training per chauffeur
 • Twee extra gerichte trainingen per chauffeur
 • Doorlopende E-learningmodules om kennis en vaardigheden te vergroten

Afhankelijk van de doelstellingen van uw onderneming leggen wij de nadruk in onze coaching op onder andere: rijgedrag en rijstijl, communicatie, beroepshouding en specifieke vakkennis.

Specialisaties van Goed op de Weg

Chauffeur GMP+

Het transport van diervoergrondstoffen of diervoeders is een belangrijke schakel in de keten. Naast de algemene chauffeurstaken is de ontwikkeling van kennis in onder andere reiniging, omgang met lading en het gebruiken van persoonlijke beschermingsmiddelen van groot belang.

 

Chauffeur personenvervoer

Uw doelstelling is personen veilig van A naar B vervoeren. Ontwikkeling van uw chauffeurs is hierin een onderdeel. Door intensieve begeleiding leren uw chauffeurs omgaan met de hindernissen die zij dagelijks tegen komen. Een weerbare chauffeur voert zijn werkzaamheden met meer plezier uit.

Chauffeur winkeldistributie

De dagelijkse werkzaamheden van uw chauffeur bestaan naast de algemene chauffeurstaken uit regelmatig laden en lossen. Door het ontwikkelen van kennis en vaardigheden zorgt u voor een fysiek sterke chauffeur die representatief is en blijft tijdens zijn werkzaamheden.

Wat levert samenwerken op?

Uw voordeel hangt af van de resultaten die u tot nu toe behaalt.

 • Tot 50% vermindering op de totale schadelast van uw wagenpark
 • Tot 20% besparing op brandstofkosten
 • Tot 10% besparing op ziekteverzuim
 • Inzicht in de resultaten en het risico van uw chauffeurs
 • Een forse besparing op uw risicopremies

Onze begeleiding zorgt voor chauffeurs die optimaal presteren. Dit ziet u terug op verschillende aspecten. Uw chauffeurs voelen zich meer betrokken bij de onderneming en leren open te communiceren. Door deze positieve houding verbetert de totale kwaliteit van uw chauffeurs.

1
Hallo,

Liever een vraag stellen via Whatsapp? We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden!
Powered by