Ons team

Ad van Gorp
Projectleider

Door zijn jarenlange ervaring weet Ad het project altijd in goede banen te leiden. Hij zorgt ervoor dat zijn kennis zich als een olievlek verspreidt in het bedrijf. Wilt u de kwaliteit van uw wagenpark naar een hoger niveau tillen? U mag hem altijd bellen.

John van der Linden
Projectleider

Als projectleider luistert John graag naar wat een chauffeur echt nodig heeft. Door actief mee te denken zorgt hij voor resultaat. De begeleiding en coaching van chauffeurs kan je met een gerust hart aan hem overlaten.

Marit van Bussel
Secretaresse

Marit denkt mee om de administratie zo vlot mogelijk te laten verlopen. Door haar creativiteit vindt zij voor elke uitdaging een oplossing. Heeft u een uitdaging voor haar? Neem gerust contact met haar op.

Joris van Gorp
Trainer

Onze kwaliteiten

Samenwerken

Door samen te werken, kunnen we alle kwaliteiten benutten. In overleg met u bekijken wij periodiek of de dienstverlening nog aansluit bij uw wensen.

Resultaatgericht

Het gewenste resultaat bereiken, staat bij ons op de eerste plaats. Samen bepalen we de doelstellingen die we gaan behalen.

Betrokkenheid

Door zelf betrokken te zijn, creƫren we betrokkenheid bij uw medewerkers. Iedereen voelt zich hierdoor prettig en zet zich volledig in.