Stage lopen bij Goed op de Weg

Stage lopen bij Goed op de Weg

Vacature Stagiaire Goed op de Weg

Zoek jij een stagebedrijf waar je veel kan leren en veel contact hebt met klanten?

Dan ben je bij Goed op de Weg aan het juiste adres. Wij zijn op zoek naar iemand die makkelijk kan communiceren met andere mensen en de durf en het lef heeft om onze klanten te bellen en te spreken.

Wie zijn wij?

Goed op de Weg is specialist in chauffeursbegeleiding. We ondersteunen en begeleiden bedrijven bij ontwikkelingsvraagstukken op gebied van chauffeursopleiding en coachingstrajecten. Hierbij is het belangrijk dat de chauffeursgroepen een continu proces van verbetering en ontwikkeling doormaken. Doordat we een klein bedrijf zijn heerst bij ons een professionele, maar toch gezellige sfeer. Onze kernwaarden zijn kwaliteit,  betrokkenheid, enthousiasme en transparantie.

Wat houdt het in?

Wij zijn op zoek naar een stagiaire die ons kan ondersteunen in de communicatie met onze klanten en de chauffeurs. Een nascholing plannen is niet altijd makkelijk en het behoeft soms wat overtuigingskracht om de chauffeur te enthousiasmeren voor een cursus. Het uiteindelijk doel is voor ons om een chauffeur ervan te overtuigen dat de nascholing niet alleen verplicht is, maar ook erg leuk en leerzaam kan zijn.

Jij bent dus het eerste contact dat de chauffeurs van onze klanten met ons hebben. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het bijhouden van de inschrijvingen en het versturen van mooie uitnodigingen die passen bij onze kernwaarden. Ook is er nog een mogelijkheid om ons te assisteren bij onze marketingcampagnes. Deze campagnes zijn zowel online als offline. Heb je nieuwe ideeën dan horen wat dat graag en dan krijg je bij ons de tijd om deze uit te voeren.

Onze vacature is ook te vinden op www.s-bb.nl.

Wat wij van jou verwachten

  • Jij bent vriendelijk en hebt graag veel klantcontact
  • Jij toont inzet aan je medecollega’s
  • Jij pakt administratieve taken op een georganiseerde manier op.

Zoek jij een stagebedrijf waar je jouw energie kwijt kan en heb jij het in je om op een georganiseerde manier ons te ondersteunen met het administratief werk? Ben jij niet bang om de telefoon op te nemen en te bellen en beschik jij over een vlotte babbel? Dan is Goed op de Weg het stagebedrijf voor jou.  Neem contact met ons op via: info@goedopdeweg.nl of telefonisch via: 0161-234 613.

1
Hallo,

Liever een vraag stellen via Whatsapp? We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden!
Powered by